VÄLKOMMEN TILL KICKI OCH ROGER KAMSKOG

MED OSS KAN DU

YOGA I VÄRLDEN                  VANDRA I PORTUGAL              SEGLA I GREKLAND

YOGA MED KICKI - YogabyKamskog    

 VANDRING I PORTUGAL - ALGARVE

Som vandrare är det en ynnest att få vandra i olika miljöer och länder. Att just Portugal, som ändå är ett relativt litet land, blivit så populärt för vandring förvånar oss knappast. Helt magisk vacker och dramatisk kust strecka, med sina karakteristiska klippor, vackra stränder där ett dopp i havet eller surfing lockar många. En njutning att vandra längs detta och hänföras av den ena magiska utsikten efter den andra. Men Portugal bjuder även på fina skogar med bl a pinjeträd, Eucalyptus och sist men inte minst de magiska korkeks skogarna. Små mysiga byar som självklart har åtminstone ett Café att erbjuda. Portugal har en fantastisk mysig Café kultur, den tar vi gärna del av. Och för att inte tala om klimatet, 300 soldagar per år. Det värmer skönt.

      Det finns många vandringsleder att välja på i Portugal, det området vi riktar in oss på är Rota          Vicentina, som har över 720 km vandringsleder att upptäcka. Längs Alentejo och Algarve                kusten går denna led som består av 2 delar, Fishermans´s Trail och Historical Way. Och                    viaalgaraviana. som omfattar totalt 300km (+ sido vandringar). Samtliga vandringar vi erbjuder,        har vi själva vandrat.

Vi är ett vandrings älskande par som bott i Portugal i drygt 2 år. En stor del av den tiden har vi vandrat. Och det är dessa vandringar vi gärna vill dela med oss av. Vi erbjuder guidade vandringar för Er som tycker om att ha sällskap på vandringarna, eller tycker att det är skönt att någon annan fixar detaljerna kring vandringen. Vare sig du kommer själv eller med en partner/kompis, kommer det alltid finnas någon att dela upplevelserna med. Vi vandrar i små grupper.

Vi är lättsamma, trevliga, pålästa och tycker om att hjälpa och inspirera andra. Vi delar gärna med oss av vad Portugal har att erbjuda och ser fram emot att vandra med just dig. 

Du kan läsa mer om oss under fliken om oss!