INSTAGRAM: yogabykamskog

Roger Kamskog
Roger Kamskog

Instagram: kirowalks


 Kicki Kamskog                                 Vandrare - Hud & spaterapeut -     Yogainstruktör

Med en bakgrund i restaurangbranschen, med bl a egna restauranger på LM Ericsson i Stockholm och på Österlen i Skåne, sadlade Kicki om och utbildade sig 2011 till Hud & Spa terapeut. Hon jobbade sen flera sommarsäsonger för Ving resor på Spa avdelningar runt Medelhavet. Och gör så fortfarande, men som konsult med litet företag Portugal.

Vintrarna spenderades på Spa avdelning i Vemdalen, där skidåkningen var det stora intresset.

Kicki bor numera i Portugal där vandringen upptar en stor del av tiden, om hon inte är på yoga mattan, eller ute i världen och jobbar

Vandring och yoga är Kickis 2 stora intressen, och hon är också utbildad yoga instruktör bl a inom Global Yoga och Yin Yoga.

Längre vandringserfarenheter är Pilgrimsvandring från Lissabon till Santiago de Compostela och Pilgrimsvandring från Sevilla till Salamanca.

Annars är hon ute och vandrar så fort tillfälle ges här i Portugal, med erfarenhet från Rota Vicentina, med Fisherman´s Trail och många rundvandringar. Så hon är en erfaren vandrare som känns tryggt att ha med sig längs vandringsleden.

En social kvinna som är omtänksam, trygg och brinner för att inspirera andra och sig själv att leva ett aktivt, hälsosamt liv i så mycket rörelse som möjligt. Segla tillsammans med maken i Grekland är också ett annat stort intresse.

Övriga relevanta utbildningar: STF Sportresor Guide, HLR-utbildning

Roger Kamskog 

Vandrare - Löpare - Kock - Seglare

Med en bakgrund av många år i restaurangbranschen, med bl a egna restauranger på LM Ericsson i Stockholm och på Österlen i Skåne, bestämde Roger och Kicki sig för att hoppa av det traditionella ekorrhjulet. Allt utom barnen såldes och Roger seglade segelbåten ner till Medelhavet där Kicki jobbade. Där tog han jobb som kapten på en segelbåt några år. 

På vintrarna jobbade han som skid och snowboardlärare i Vemdalen.

Bor tillsammans med Kicki i Portugal där vandring, uteliv, motion och hälsosam mat står högt på intresse listan.

Längre vandringserfarenheter är Pilgrimsvandring från Lissabon till Santiago de Compostela och Pilgrimsvandring från Sevilla till Salamanca.

Är ute och vandrar så fort tillfälle ges här i Portugal, med erfarenhet från Rota Vicentina, med Fisherman´s Trail och många rundvandringar. Så han är också en erfaren vandrare som känns tryggt att ha med sig längs vandringsleden.

Roger är trevlig, omtänksam och social, har bra lokalsinne, kunnig på mycket, gillar äventyr och är orädd.

Övriga Relevanta Utbildningar: STF Sportresor Guide, HLR